22 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na Sajmu nautike u Monaku

2016-09-30-monaco1_resize

Kompanija Adriatic Marinas, predstavila je projekat vodeće matične luke za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro, na Sajmu nautike u Monaku (MYS), koji se održava od 28. septembra do 1. oktobra.

Monaco Yacht Show svakog septembra tradicionalno okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting industrje i klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, a ove godine broji čak 580 izlagača iz 38 zemalja.

Na ovoj prestižnoj manifestaciji predstavljene su brojne jahting kompanije, kao i više od 125 superjahti, a Porto Montenegro tim je i na ovoj manifestaciji, u okviru post-sezonskih aktivnosti, predstavio najnoviju ponudu marine, koja uključuje mogućnost vezivanja jahti na 450 vezova. Tivatska marina za superjahte postala je svojevrsni način života članova evropske jahting zajednice – kao, i svake zime, van čarter sezone, boravak u naselju i marini predstavlja kombinaciju zabave i opuštanja, uz dobar odabrih sportsko-kulturnih sadržaja, zanimljiv miks ugostiteljskih objekata i internacionalnih modnih brendova.

Porto Montenegro predstavljamo kao već nadaleko prepoznat nautički centar, koji veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora u vezi sa vodom, jedriličarske pakete i regate. Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao stabilnu jahting destinaciju,  istakao je generalni menadžer Porto Montenegro Jaht Kluba Bili Kanjeljas (Billy Canellas).

Monaco
Monaco

Ovaj  nautički centar je jedno od omiljenih mjesta boravka nautičara Evrope, zbog benefita u zimskim paketima, 24h konsijerž usluge u marini, intenzivnog kalendara događaja u Jahting klubu Porto Montenegra, ali i klubu Članova posade, šro predstavlja jaku tržišnu prednost.

Sajmovi nautike su, zbog svojih pratećih sadržaja, panela, zabava, konferencija i sastanaka, odličan način da se Porto Montenegro, ali i čitava Crna Gora, predstavi i pozicionira kao atraktivna jahting destinacija, jer su posjetioci i učesnici ovih manifestacija najznačajniji “igrači” u nautičkom biznisu širom svijeta.

Najčitanije