8 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmu nautike na Floridi

canellas-na-floridi
canellas-na-floridi

Kompanija „Adriatic Marinas“ predstavila je tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro, na 57. Fort Lauderdale International Boat Show-u, koji je održan u na Floridi, od 3. do 7. novembra.

„U vrlo uskom prestižnom krugu izlagača, kompanija „Adriatic Marinas“ je fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima „Regent“ hotela, luksuznih rezidencija, PM Jahting kluba (PMYC) i lifestyle događaja, zbog kojih je Porto Montenegro izgradio povjerenje globalne nautičke klijentele i zaslužio epitet omiljenog sidrišta za superjahte i mjesta okupljanja jet-seta koji plove Mediteranom.“- saopšteno je juče iz Porto Montenegra.

Generalni menadžer  PMYC-a Billy Canellas kazao je da su se marina Porto Montenegro i Crna Gora pozicionirali kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje sada parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije, a i američko tržište je zainteresovano za Mediteran.

Sajam nautike u Ford Loderdejlu je tokom svoje duge tradicije održavanja prepoznat kao manifestacija za svjetske nautičke oligarhe i najimućniju klijentelu koja plovi, a mnogi jahting graditelji i dizajneri okupili su se u tom gradiču na Floridi, u „Veneciji Amerike“ da bi predstavili izvanredne superjahte i megajahte, superbrze glisere, i ostalu plovila na vodi i sportsku nautičku opremu.

 

 

Najčitanije