15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmu nautike u Antigvi

Porto Montenegro
Porto Montenegro

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je svoj nautički proizvod, matičnu luku za superjahte i luksuzno naselje Porto Montenegro u Tivtu, na nautičkom sajmu za čarter jahte u Antigvi na Karibima (Antigua Charter Yacht Show), koji je održan od 4. do 10. decembra.

„Ovaj B2B jahting događaj okupio je međunarodne brokere, agente i zastupnike ove industrije – 100 izlagača koji su u čarter ponudi imali superjahte i jahte, oko 150 brokera i preko 180 kompanija koje se bave nautikom. Na ovom sajamskom nastupu, koji je bio odlična komunikaciona platforma za predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke Kotorske kao omiljene čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su mnogi poslovni kontakti i dogovori“- saopšteno je danas iz Porto Montenegra.

Generalni menadžer Porto Montenegroo Jahting Kluba Billy Canellas kazao je da su povratne informacije koje su dobili od brokera i agenata veoma dobre.

„Sklopili smo par veoma važnih poslovnih dogovora među kojima je i taj da predstavnici ove prestižne nautičke manifestacije budu gosti i izlagači na Myba Pop-Up Superyachts Show-u u septembru 2017. godine u Porto Montenegru. Akcentovali smo sve atribute koji će im biti glavni argument kada Crnu Goru i Porto Montenegro svojim klijentima budu predložili kao jahting destinaciju na Mediteranu“- rekao je Canellas.

Najčitanije