14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmu u Dizeldorfu

Porto Montenegro – marina

Tim Porto Montenegra predstavio je svoj projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja na upravo završenom 49. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu.

“Sajam u Dizeldorfu se dokazao, kao najveći evropski „tržišni brod brodova”, i tim Porto Montenenegra je, svake godine, dio ove jahting komunikacione platforme”-  saopštili su iz kompanije „Adriatc Marinas“.

Ove godine, sajam je imao rekordnih 1.923 izlagača iz 68 zemalja koji su u “Dusseldorf Exhibition Center-u” da prezentovali luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu. I ove godine više od 50.000 jahting industrijalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila na vodi, doputovalo je u Dizeldorf za vrijeme sajma.

“Bilježimo veliko interesovanje njemačke i internacionalne klijentele za marinu i nautičko naselje koje nudi cijeli set aktivnosti za sve vrste odmora – od aktivnosti na vodi i raznovrsnih sportskih dešavanja do uzbudljivih umjetničkih i zabavnih događaja. Crna Gora je prepoznata kao jahting destinacija sa našom marinom koja nudi beskompromisnu uslugu ujedno sa pogodnostima pri zakupu vezova”- istakao je biznis menadžer u Porto Montenegru Nenad Beko.

Tokom trajanja sajma, održana je i pres konferencija na kojoj je predočena ruta za Match Race superligu, a Porto Montenegro Jahting klub biće domaćin njihove majske regate planirane za period od 25. do 27. maja.

Najčitanije