20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro predstavljen na Sajmu nautike u Monaku

Monaco Boat Show PM

Kompanija Adriatic Marinas, predstavlja projekat vodeće matične luke za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro u Tivtu, na Sajmu nautike u Monaku MYS, koji je održava od 27.do 30. septembra.

Monaco Yacht Show MYS krajem septembra tradicionalno okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, te ove godine broji preko 600 izlagača iz 38 zemalja.

Na ovoj prestižnoj manifestaciji predstavljene su brojne jahting kompanije, kao i više od 125 superjahti, a tim Porto Montenegra je i na ovoj manifestaciji predstavio najnoviju ponudu tivatske marine, koja uključuje i mogućnost vezivanja jahti na 450 vezova, do rekordnih 250 metara dužine. Istovremeno,tamošnjoj publici prikazan je i najnoviji nekretnisnki projekat koji je u razvoju u Porto Montenegru – druga faza rezidencijalno-poslovnog kompleksa Regent Pool Club Residences, odnosno objekat nazvan „Baia“.

„Porto Montenegro je nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora vezanih za vodu, jedriličarske pakete i organizaciju regati. Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao već prepoznatljivu jahting destinaciju na Mediteranu.“- istakao je senior PR i marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić. Ovaj nautički centar je omiljeno mjesto boravka zbog benefita u cjenovnim zimskim paketima, 24h konsijerž usluge u marini, intenzivnog kalendara događaja u Jahting klubu Porto Montenegra, ali i Klubu članova posade, i to je jaka tržišna prednost- tvrde iz uprave Porto Montenegra uz napomenu da su sajmovi nautike su, zbog svojih pratećih sadržaja, panela, zabava, konferencija i sastanaka, „odličan način da se Porto Montenegro, ali i čitava Crna Gora, predstavi i pozicionira kao atraktivna jahting destinacija, jer su posjetioci i učesnici ovih manifestacija najznačajniji igrači u nautičkom biznisu širom svijeta.“

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije