15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro predstavio svoj projekat u Emiratima

Folklorni ansambl Crna Gora u Abu dhabi
Folklorni ansambl Crna Gora u Abu Dhabi

Kompanija „Adriatic Marinas“ predstavila je luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na svečanoj ceremoniji proslave 10 godina nezavisnosti u Abu Dabiju, koja je organizovana od strane ambasade Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE). Tim povodom, svi veći internacionalni pojekti i kompanije iz Crne Gore, pored Porto Montenegra, kao što su Lustica Bay, Dukley Gardens, Stratex group, i mnogi drugi, imali su priliku da se predstave poslovnim partnerima iz UAE-a.

Folklorni ansambl Crna Gora nastupio je na svečanom događaju, ali i u najvećem šoping centru „The Galleria“, gdje su svi posjetioci imali priliku da se putem predstavnika projekata upoznaju sa Crnom Goro i njenim turističkim identitetom.

Ambasador Crne Gore u UAE Darko Uskoković svečano je dobitnici nagradne igre organizovane na promociji, uručio nagradu – besplatan vikend boravak u nautičkom naselju Porto Montenegro.

Sa dobitnicom nagrade
Sa dobitnicom nagrade

„Ovaj događaj je odlična komunikacijska platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta tivatske marine od 450 vezova, izgradnju novog objekta „Regent Hotel Residences“, čime projekat Porto Montenegro ulazi u sljedeću fazu izgradnje kada su rezidencijalno-hotelski i poslovni objekti u pitanju. Ostvareni su novi poslovni kontakti, koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim poslovnim subjektima, ali i direktnu prezentaciju klijentima iz Emirata“- istakao je tim povodom  PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Waves
Waves

Prezentacija u Abu Dabiju je samo jedan od događaja koji potvrđuju porast značaja UAE u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja, a samim tim ovo područje  predstavlja novo izazovno tržište za Porto Montenegro. Prednost pozicioniranja Crne Gore kao nove destinacije za UAE jeste dobra avio povezanost, kao i činjenica da građanima Emirata nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru. Inače, Porto Montenegro od maja je u 100 postotnom vlasništvu ICD-a, državnog investicionog fonda jednog od Emirata – Dubaija.

Najčitanije