Porto Montenegro podržao akciju „Zajedno protiv droge“

Opštinska kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti Tivat sarađuje sa nautičkim centrom

Akcija tajedno protiv droge
Akcija tajedno protiv droge

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv droge, kompanija „Adriatic Marinas- Porto Montenegro“ je podržala akciju tivatske Opštinske kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti, u saradnji sa International Police Asssociattion (IPA) Sekcijom Crne Gore – Regija jug, Dječijim savezom i Omladinskim klubom.

„Na cjelodnevnom kreativno-edukativnom programu učestovalo je preko osamdeset mališana, predškolskih grupa iz JPU „Bambi“, djeca iz predškolske grupe Roma i Egipćana koji pohađaju predškolicu u OŠ „Drago Milović“, a priključila su se i djeca iz kulturno-edukativnog centra „Ad Rem“, kao i veliki broj turista.

Najkreativniji papirni brod za sociloškom porukom o štetnosti droge kreirala je sedmogodišnja Tea Čelanović, drugu nagradu osvojio je devetogodišnji Mario Bakalbašić, a treće mjesto osvojila je Hana Lakičević. Na istu zadatu temu, u popodnevnim časovima stvarali su na slikarskim platnima, učesnici stariji od 15 godina.

Dobitnici u mladjoj kategoriji zajedno protiv droge
Dobitnici u mladjoj kategoriji zajedno protiv droge

Za najkreativniji rad proglašen je rad Domenike Krasan iz Tivta, drugu nagrada osvojila je Ema Kaličanac, i treću najmladja učesnica koja se pridružila starijim drugarima, Katarina Vlahović.“- saopšteno je danas tim povodom iz Porto Montenegra.

Ta kompanija obezbjedila je nagradni fond u iznosu od 200 eura, a sva djela mladih kreativaca nastalih u ovoj akciji, biće poklonjena Centru za rehabilitaciju žena zavisnica koji će uskoro biti otvoren u Podgorici.

IzvorS. L.
Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.