7 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na regati za superjahte Loro Piana

Loro piana super yacht regatta
Loro piana super yacht regatta

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas prisustvuju regati za jedriličarske superjahte Loro Piana 2015 (od 2. do 6. juna) na obali Porto Cerva na Sardiniji, koja ove godine debituje kada je u pitanju jedrenje za superjahte.

Vlasnicima i kapetanima impresivnih plovila predstavljen je projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro, ali su dobili i otvoren poziv za učešće na Supeyacht Randesvous-u koje će se održati od 2. do 5. jula u Tivtu.

“Ova manifestacija je mjesto susreta najvećih jedriličara i zaljubljenika u more – oni prepoznaju marinu Porto Montenegro kao dobitnicu prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte 2015 koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), i ovogodišnjeg domaćina manifestacije Superyacht Rendezvous Montenegro, istakao je menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro Billy Canellas. On sa koleginicom menadžerkom prodaje Becki Milton prisustvuje ovogodišnjoj regati Loro Piana”, navodi se u saopštenju Porto Montenegro.

Billy i Becki
Billy i Becki

Na regati učestvuju svjetski poznate superjahte Ganesha, Cape Arrow, Inoui, Marie iOhana, a po prvi put učešće su uzele i Perini Navi’s 45m Clan VIII, Oyster Yachts 24.2m Maegan, Wally Yacht’s 24m Nahita i 33m duga WinWin.

Najčitanije