8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na MYBA charter show-u u Đenovi

Genoa2Genoa

Kompanija “Adriatic Marinas” predstavlja luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na 27. MYBA Charter Show-u u Đenovi, koji se održava od 27. do 30. aprila. Ova manifestacija predstavlja jednu od najvažnijih međunarodnih nautičkih izložbi, kao odabrani prikaz luksuznih čarter jahti i pomoćnih usluga u nautičkoj industriji.

“Jahting stručnjaci iz svih krajeva svijeta predstavljaju najprestižnije čarter agencije i brokerske kuće na ovom sajmu, a za Porto Montenegro zaista vlada odlično interesovanje, tim prije što ćemo ovog septembra prvi put biti domaćini sajma nautike u organizaciji MYBA-e (Međunarodne asocijacije marina). U biznis krugovima ovog sajma Crna Gora je već prepoznata kao izuzetna nautička destinacija, a povećanje broja vezova na 460 ove sezone nas postavlja u rang najvećih marina za superjahte Mediterana.”- kazao je tim povodom PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

On ističe da su nagrada “Pet zlatnih sidara”, ISO standardi i priznanje “Najbolja marina za superjahte 2015” što ih Porto Montenegro nosi, značajne stimulacije za vlasnike brodova i jahti, koji se interesuju za tivatsku marinu i naselje kao destinaciju za matičnu luku svojih plovila ili kupovinu nekretnina.

Broj svjetski priznatih brendova iz jahting industrije koji se svake godine se povećava, te odličan zabavni program na MYBA Charter Show-u, pokazuju koliko je ova sajamska manifestacija u Porto Anticu u Đenovi, uspjela da izgradi izuzetan ugled tokom 27 godina održavanja.

Izvor:S. L.

Najčitanije