17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro – Mini sajam sezonskog zapošljavanja

Sa proslogodisnjeg Dana otvorenih vrata
Sa proslogodisnjeg Dana otvorenih vrata

Kompanija “Adriatic Marinas-PortoMontenegro” iz Tivta i ove godine organizuje “Dan otvorenih vrata” – mini sajam sezonskog zapošljavanja. Ova manifestacija održaće se u petak, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba na Sejanovu, u vremenu od 10 do 16 časova.

“Dan otvorenih vrata” namijenjen je onima koji su u potrazi za sezonskim poslom. Svi koji se prijave imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima kompanije za pozicije sektora marine, prodaje i marketinga, tehničke podrške i održavanja, domaćinstva, maloprodaje, sektora hrane i pića, obezbjeđenja, Concierge/Lifestyle sektora, bazena Lido i Regent hotela, te da sebe kroz direktnu konverzaciju predstave na najbolji mogući način”- kazao je tim povodm PR menader Porto Montenegra Danilo Kalezić.

On je precizorao da se od kandidata očekuje da sa sobom ponesu biografiju, ali i da posjeduju dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje su predmet njihovog interesovanja.

Prošlogodišnji sajam sezonskog zapošljavanja u Porto Montenegru izazvao je veliko interesovanje, a posao je u tivatskom nautičkom centru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo oko 200 kandidata.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije