Porto Montenegro i hotel Regent zaposliće preko 200 sezonskih radnika

Dan otvorenih vrata

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro zaposliće tokom ljeta preko 200 sezonskih radnika na projektu luksuznog nautičkog naselja i marine za superjahte Porto Montenegro, kao i prvog hotela sa pet zvjezdica u Tivtu.

Broj zaposlenih, koji se značajno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da su kompanija Adriatic Marinas i hotel Regent Porto Montenegro visoko pozicionirani na listi ne samo najvećih, već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori – odlični uslovi za rad, profesionalni razvoj i edukacija predstavljaju pozitivan primjer upravljanja ljudskim resursima, pa ne iznenađuje da mnogi nastoje da svoju profesionalnu karijeru grade na ovom projektu.

Kompanija Adriatic Marinas ove godine ima preko 100 otvorenih radnih mjesta u različitim sektorima. Tražimo recepcionere, dokere, asistente za jahte, skipere, asistente u Muzeju, tehničare i baštovane, supervizore restorana, konobare, barmene, konsijerž asistente i slično. Takođe, uvijek smo otvoreni i za upoznavanje ljudi specifičnih zanimanja, kao što su elektroinženjeri, građevinski inženjeri i arhitekte. Od kandidata očekujemo, prije svega entuzijazam, odgovornost i posvećenost radnim obavezama, kao i spremnost na timski rad, kako bi našim klijentima pružali usluge izuzetnog kvaliteta, a koje su temelj našeg kontinuiranog uspjeha. Takođe, cijenimo i posebno uvažavamo pređašnje iskustvo, stručna znanja i vještine, kao i poznavanje engleskog i drugih stranih jezika, istakla je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

Hotel Regent Porto Montenegro ove godine zapošljava veliki broj sezonskih radnika, zbog otvaranja novog savremenog dodatka hotelu – Regent Pool Club rezidencija. Trenutno imamo 120 otvorenih sezonskih pozicicija,od kojih najviše u Sektoru hrane i pića i Sektoru domaćinstva, a zatim u Sektoru Recepcije, Tehničke podrške i Spa centra. Prilikom selekcije kandidata koji ce na kraju biti zaposleni kod nas, jako nam je vazno njihovo profesionalno iskustvo i znanje, tehničke vjestine, poznavanje stranih jezika, a ono sto posebno cijenimo jeste njihov odnos prema poslu i posvećenost, efikasno usvajanje novih znanja i standarda usluge, zdrava ambicija i želja za pružanjem ličnog maksimuma, i na kraju, ono sto je nama najvažnije – posvećenost gostu, kazala je Žana Zeković, menadžerka za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

Oba poslodavca koji matično djeluju na projektu marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, ulažu mnogo napora u edukaciju zaposlenih. Svi koji se pridruže stručnim timovima imaće priliku da uče od najboljih iz svojih oblasti djelovanja, da unaprijede znanja i tehničke vještine, da prisustvuju brojnim obukama i time se konstantno unapređuju. Zbog otvaranja kompleksa Regent Pool Club rezidencija, veliki broj ovogodisnjih sezonaca će biti angažovan i nakon sezone.

Podijeli

1 komentar

  1. Jesu li ovo “vijesti” ili plaćeni propagandni oglas? Hoće li biti potrebno još malo obale budzašto prodati da se sagrade apartmani za tu svu silnu armiju novih zaposlenika? Da, da, da, malo sam zločest…

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.