Porto Montenegro dobitnik priznanja “Marina koja se izdvaja po izuzetnosti”

Još jedno priznanje tivatskom nautičkom centru

Porto Montenegro

Marina Porto Montenegro ovog januara dobitnik je prestižnog priznanja „Marina koja se izdvaja po izuzetnosti“ (Marina of Distinction) za 2017.godinu, a koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour Asocijacija (TYHA). Ovo je zvanično prva i jedinstvena nagrada u ovoj kategoriji u istoriji TYHA-e.

„Ovu počasnu nagradu uvrstili smo zbog toga što se marina za superjahte Porto Montenegro  izdvaja po svojoj izvrsnosti u usluzi – to potvrđuju glasovi inostrane nautičke klijentele na našem godišnjem takmičenju za nagradu „Najbolja marina za superjahte“, koji već treću godinu za redom izglasaju Porto Montenegro među najbolje marine svijeta“- istakao je izvršni direktor Yacht Harbour Asocijacije Jon White.

Nagrada se dodjeljuje marinama koje posjeduju akreditaciju „Zlatna sidra“, a vlasnici plovila i zakupci vezova glasaju u kategorijama: Britanska marina na obali, UK ostrvska marina, Internacinalna marina i Marina za superjahte. Praksa dodjeljivanja „Zlatnog sidra“ podrazumijeva kategorizaciju od jednog do pet zlatnih sidara, pri čemu je Pet zlatnih sidara nagrada najvišeg ranga, te obilježje izvanrednog uspjeha u svim segmentima rada marine, što marina Porto Montenegro opravdava od 2011. godine.

„Ovo priznanje predstavlja satisfakciju za početak kalendarske godine, koja će marini Porto Montenegro donijeti nove izazove. Prvenstveno želim da zahvalim na svakom pojedinačnom glasu naših korisnika, vlasnika jahti u kapetana – svaki od njih je neprocjenjiva podrška u našem razvoju. Ova nagrada odraz je predanog rada i posvećenosti kompletnog tima Porto Montenegra, koji zadovoljava najviši nivo kvaliteta i usluge“- istakao je direktor tivatske marine Tony Browne.

Britanska Yacht Harbour Asocijacija TYHA osnovana je kako bi na najefikasniji mogući način podržala razvoj nautičke industrije u svijetu. Cilj asocijacije je da nautičarima obezbijedi i preporuči marine najvišeg kvaliteta, u kojima će se razvijati i dobiti najviši nivo usluge.  Nagrada „Zlatno sidro“, u svojoj osnovi je volonterski program fokusiran na usluge u marini, te na obezbjeđivanje kvalitetne usluge veza za svakog vlasnika broda. Nagrada je ustanovljena prije 27 godina i temelji se na kodeksu Yacht Harbour Asocijacije – kodeksu koji je usmjeren na uslugu, dizajn, izgradnju i operativnost marina.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.