12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro dobitnik je nagrade u kategoriji: Korporativna filantropija u regionu

Sa dodjele nagrada Diplomacy and Commerce

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro dobitnik je nagrade u kategoriji: Korporativna filantropija u regionu Jugoistočne Evrope koja se po prvi put dodjeljuje od strane prestižnog business magazina Dimplomacy&Commerce, po ugledu na svjetski časopis The Economist čija su sindikacija u Srbiji. Priznanje je uručeno PR koordinatorki Porto Montenegra Kristini Škanati na svečanoj dodjeli nagrada u Mikser house-u u Beogradu.

Kao predstavnici jednog od glavnih privatnih investitora, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti – do sada je u lokalnu zajednicu uloženo preko 2,5 miliona eura kroz donacije i sponzorstva. I dalje ćemo se značajno fokusirati na afirmaciju i podršku obrazovanja, kao najvećeg kapitala i potencijala jedne lokalne zajednice. Posebnu naklonosz uživa projekat „Zajedno za zajednicu“ gdje zaposleni na projektu Porto Montenegro dobijaju slobodan dan kako bi učestvovali u akcijama koje finansira kompanija – i ove godine “zasukaćemo rukave i uzeti alat u ruke”, renoviraćemo školske učionice, sportske terene, parkove i igrališta, istakla je PR koordinatorka Porto Montenegra Kristina Škanata.

Magazin DIPLOMACY&COMMERCE je pouzdana komunikaciona platforma koja pruža analize, mišljenja i komentare kompletne diplomatske, političke i poslovne javnosti, ali pratimo istovremeno i kulturu, sport i sve ostale sadržaje od značaja u Srbiji i regionu. Dodjelom DIPLOMACY&COMMERCE nagrada, željeli smo da pokažemo da u moru negativnih informacija oko nas, postoje i one dobre, sjajne vesti o tome koliko organizacije, pojedinci i kompanije doprinose da svijet učinimo zajedno boljim, istakao je predjednik Color Press grupe Rober Čoban.

Članovi žirija koji su odlučivali o laureatima bili su: predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, član Fiskalnog savjeta Srbije Vladimir Vučković, predsjednik Color Press Grupe Robert Čoban, i direktorka slavljeničkog mjesečnika Ruža Ristanović – nagrade su dodijelili kompanijama, institucijama i pojedincima za doprinos u ekonomiji, kulturi, privredi i obrazovanju, CSRu i humanitarnom radu najboljim kompanijama u regionu i jugoistočnoj Evropi. Projekat društveno-odgovornog poslovanja Porto Montenegra, je zaslužno osvojio nagradu kao svojevrstan inovator u konceptu filantropije u regionu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije