16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto – Hotel Regent organizuje doček Nove godine uz vatromet

Regent - Outdoor infinity pool
Regent – Outdoor infinity pool

„Hotel Regent – Porto Montenegro organizovati će doček Nove godine. Proslava će biti organizovana kroz tematske večeri sa di džejevima, a goste će zabavljati Žizel sa svojim bendom. U ponudi će biti koktel parti ili koktel bar sa kanapeima. Druga opcija je elegantna gala večera, a treća je žurka u venecijanskom stilu koja će se održati u banket sali. Ideja je da se ljudi malo prije ponoći svi prodruže after partiju u banket sali. Planiramo i vatromet. Cijena dočeka je 150 eura po osobi“, – kazala je danas prilikom susreta sa novinarima PR marketing menadžer hotela Elena Ljiljanić.

Regent - Indoor pool
Regent – Indoor pool

Hotel Regent ove jeseni predstavio se na brojnim sajmovima turizma u Evropi. Naredne sedmice hotel i ponuda biće predstavljeni u Moskvi, gdje će biti pozvane sve agencije iz luksuznog turističkog segmenta kojima ćemo predstaviti destinaciju i hotel. Naš fokus će biti paketi za doček Nove godine i SPA paketi.

U zimskom periodu hotel „Regent Porto Montenegro” fokusiraće se na konferencijski i spa turizam. Naši visoko stručni terapeuti pažljivo su odabrali različite wellness elemente i tretmane kako bi pružili gostima vrhunsko opuštajuće iskustvo, uključujući luksuzni program sa vježbama joge, pakete tretmana za podmlađivanje, gubitak suvišnih kolograma i Spa radionicena novu tzv. „branch” ponudu nedjeljom što je u skladu sa zapadnom kulturom življenja, najavila je PR hotela Ljiljanić.

Regent - Outdoor infinity pool
Regent – Outdoor infinity pool

„Avgust je protekao izuzetno dobro, bili smo puni tri vikenda zaredom nakon otvaranja. Proteklih dana hotel je bio 30 odsto popunjen. Naš fokus je na konferencijskim sadržajima, moramo i dalje imati dozu rezerve jer smo hotel tek otvorili. Dosta se pažnje poklanja promociji, naše PR službe rade širom svijeta.

PR Elena Ljiljanić
PR Elena Ljiljanić

Zimsku ponudu fokusirati ćemo prema regionalnom tržištu. SPA paketi su dio ruske kulture i naroda sjevera, pa se nadamo da će to prepoznati. Ciljna grupa su gosti iz Srbije, Rusi, oslanjamo se na englesko tržište, a naredni zadatak je animiranje zapadnoevropskog i američkog tržišta “, kazala je PR Elena Ljiljanić.

Najčitanije