Preko portala do izabranog ljekara

Dom zdravlja Tivat

Građani će od narednog ponedjeljka moći da zakazuju preglede kod izabranog doktora preko portala za elektronsko zakazivanje Fonda zdravstva www.ezdravlje. me

Kako je za Pobjedu objasnio direktor Fonda Sead Čirgić, portal je sada u fazi testiranja. On je pojasnio da će osiguranici imati uvid u smjenu njihovog izabranog doktora i kada je slobodan, a moći će da mijenjaju i otkazuju termin.

“Da bi pristupili ovom onlajn servisu, neophodno je da se osiguranici Fonda prvo obrate svom izabranom doktoru kako bi dobili odgovarajući PIN kod.

Prijava se obavlja ukucavanjem broja zdravstvene knjižice (desetocifreni broj koji je upisan na prvoj strani zdravstvene knjižice), i PIN koda. Oni se pamte i pacijenti neće morati da ih ponovo ukucavaju”, kazao je Čirgić, pojasnivši da se mobilna aplikacija za android već može preuzeti preko Google Play Store, dok će preuzimanje za Iphone biti uskoro omogućeno na iTunes App Store.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.