Porodica Medin najavljuje građanski protest

N. Medin
Nemanja Medin

Porodica Nemanje Medina, koji je nestao 8. jula, pozvala je nadležne organe da ih upoznaju sa činjeničnim stanjem u postupku istrage. Najavljuju građanski protest u znak nezadovoljstva zbog do sada (ne)učinjenog u rasvetljavanju ovog slučaja.

U Javnom pozivu upućenom predsjedniku skupštinskog Odbora za bezbjednost Mevludinu Nuhodžiću, vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, Ministarstvu unutrašnjih poslova, direktoru Uprave policije Slavku Stojanoviću i načelniku Centra bezbjednosti Bar Milošu Raduloviću, porodica napominje da je prošlo više od dvije sedmice da im se niko od subjekata zaduženih za utvrđivanje činjenica i razloga Nemanjinog nestanka i njegovog pronalaženja nije obratio.

“Izražavamo veliku zabrinutost i nezadovoljstvo zbog ovakvog odnosa prema nama, a sve više i sumnju, da se uopšte ulažu napori u rasvetljavanju ovog slučaja.

Našem strpljenju, i do sada iskazanoj nadi u aktivnosti državnih organa, dolazi kraj.

Najavljeno prikupljanje dokaza i “sklapanje kockica” očigledno ne daje nikakve rezultate, uz po našem dubokom uvjerenju, značajne propuste u samom postupku.

Iz gore navedenih razloga najhitnije pozivamo nadležne organe da nas upoznaju sa činjeničnim stanjem u postupku istrage povodom nestanka Nemanje Medina.

Naglašavamo da nemamo pretenzije za bilo kakvim ucjenama, ali zbog ogorčenosti bićemo primorani da najavimo građanski protest u znak nezadovoljstva zbog do sada učinjenog ili neučinjenog”, navodi se u saopštenju porodice Medin.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.