Ponuda Budve predstavljena na sajmu EIBTM u Barseloni

TO Budva u Barseloni
TO Budva u Barseloni

U organizaciji Turističke organizacije opštine Budve, uz podršku Crnogorskog kongresnog biroa, MICE ponuda Budve i Crne Gore predstavljena je na medjunarodnom sajmu “EIBTM” u Barseloni.

Ovaj sajam predstavlja jedan od dva najznačajnija sajma iz oblasti kongresnog turizma u Evropi i tokom tri dana (18-20. novembar) posjetiće ga preko 5100 organizatora dogadjaja i donosioca odluka iz ove oblasti, a predstaviće se 3000 hotela, kongresnih biroa, pružaoca usluga, agencija itd iz preko 150 zemalja.

Tokom ove berze na štandu Turističke organizacije opštine Budva biće održano preko 150 sastanaka i prezentacija na kojima će biti predstavljene mogućnosti za organizaciju dogadjaja u Crnoj Gori.TO Budva u Barseloni

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva svoju ponudu predstavile su Turističke organizacije Herceg Novog i Cetinja, kao i članovi kongresnog biroa Crne Gore: Hotel “Regent”, HG “Montenegro Stars” i agencije “Talas M DMC” i “Luminalis”.

Učešće Crne Gore na ovom sajmu je od izuzetnog značaja za dalji razvoj i unaprijeđenje poslovnog turizma.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.