17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Policija otkrila ko je ubio Gorana Lenca

Luka Kotor – foto Boka News

Kotoranin Nikola Mršić, osumnjičen je za ubistvo sugrađanina Gorana Lenca, saopšteno je iz Uprave policije. Mršić je, navodni član škaljarskog kriminalnog klana, a na osnovu podataka sa graničnih prelaza, policija vjeruje da je i dalje u Crnoj Gori saopšteno je danas na pres konferenciji Uprave policije.

Pomoćnik direktora Uprave poliicije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković kazao je da prema zvaničnim podacima (prelasku preko graničnih prelaza), osumnjičeni Nikola Mršić nije napustio Crnu Goru.

Baković je rekao da se u ovom trenutku još ne zna motiv ubistva Lenca.

Pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kaže da u ovom trenutku se još ne zna motiv ubistva Lenca, ali da postoji sumnja da je riječ o obračunu kriminalnih klanova.

Iz policije je saopšteno je da prema zvaničnim podacima, odnosno prelasku preko graničnih prelaza, osumnjičeni za ubistvo Nikola Mršić nije napustio Crnu Goru.

Prema operativnim saznanjima, Mršić je pištoljem kalibra 7 mm pucao Lencu u glavu, nakon čega je on preminuo. Iz Uprave policije ističu da se sve radnje preduzimaju da se Mršić locira i uhapsi.

Lenac je preminuo 16. septembra u bolnici u Risnu od posljedica ranjavanja na pomoćnom stadionu “Bokelja” u Kotoru. Mediji su ranije objavili da Lenac nema kriminalni dosije.

Baković je saopštio da je od januara do sad bilo sedam ubistava, a tri su rasvijetljena, dok su u 2016. i 2015. rasvijetljena dva teška ubistva. Najavio je i da će uskoro biti rasvijetljeno još jedno ubistvo počinjeno ove godine, ne precizirajući koje.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije