Plivačice Jadrana Carine u Sarajevu osvojile šest medalja

Sarajevo plivanje
Sarajevo plivanje

 

Proteklog vikenda plivači i plivačice JADRANA CARINE učestvovali su na petom plivačkom mitingu “mladi za mlade” u Sarajevu, koji je okupio 369 plivača iz 30 klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Mađarske i Švedske

Jadran je ukupno osvojio je šest medalja i to: 1 zlatna, 1 srebrna i 4 bronzane. Treneri ekipe Sead Adrović i Milica Ćorović.

Osvajači medalja su tri plivačice Jadrana Carine koje su osvojile po 2 medalje i to: Luna Supić u disciplini 50 delfin sa vremenom 00:34;48-bronzana medalja te 200 mješovito, sa vremenom 03:19.39 bronzana medalja.

Antunovic Anđela u disciplini 200 slobodno  sa vremenom 02;18.20-zlatna medalja i u disciplini 400 slobodno sa vremenom 05;00.34- srebrna medalja.

Jelena Terzić disciplina 200 prsno sa vremenom 03;07.20 – bronzana medalja te u disciplini 100 prsno sa vremenom 01:25.09 – bronzana medalja.

Sarajevo plivanje
Sarajevo plivanje

Ekipa Jadran Carine nastupila je sa 22 plivača i plivačice u sastavu:  Antunović Anđela, Bošković Ljubica, Terzić Jovana, Terzić Jelena, Vico Anastasija, Hadžić Lejla, Bulajić Vjera, Supić Luna, Radanović katarina, Bogosavljev Dijana, Benusi Valerija, Copola ANa Marija, Samardžić Staša, Pavlović Andrea, Đorđević Ivona, Tancoš Aleksa, Kandić Antonio, Popović Igor, Andrić Vasilije, Voučko Viktor, Đorđević Ivan i Popović Ivan.

Pomenuto takmičenje predstavlja prvi nastup plivača Jadrana Carine u sezoni 2016/17 koja će trajati do jula 2017. godne.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.