14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Plavetnilo Jadrana pretočeno u dragulje i nakit

The Luxury Collection Montenegro

Tačno godinu dana od svečanog otvaranja, 27. avgusta, hotel “Regent Porto Montenegro” u Tivtu sutra će još jednom biti domaćin događaja koji stapa eleganciju i luksuz.

Pored uspješne godišnjice rada hotela “Regent”, povod za ovaj događaj je predstavaljanje nove „Adriatic“ kolekcije unikatnog nakita njujorškog brenda „Misahara“ kao i ljetnjeg izdanja magazina „The Luxury Collection Montenegro“. Događaj pod nazivom „Dive“ okupiće veliki broj zvanica koje će imati priliku da uživaju u predivnom ambijentu Italian Gardena i delicijama kreativnog kulinarskog tima hotela “Regent”. Događaj će biti u znaku iznenađenja i proslave novog doba u kojem je promjena jedina konstanta.”- kazala je portparolka elitnog tivatskog hotela, Elena Ljiljanić.

Istakla je da će u čast južnog Jadrana, u kojem je vlasnica brenda “Misahara” Lepa Galeb- Roskopp pronašla inspiraciju za novu kolekciju nakita, ambijent hotela “Regent” biti „uokviren nijansama morskog plavetnila koja će goste pozvati na otkrivanje ljepote ovog ekskluzivnog nakita.”

Događaj će imati i humanitarnu notu jer će kompanija „Misahara“ procenat od prodaje bilo kog komada nakita te večeri i do kraja avgusta mjeseca u svom butiku u Porto Montenegru, donirati Dječjoj bolnici u Podgorici.

Hotel Regent
Hotel Regent

“Misahara” je njujorški brend luksuznog nakita koji već neko vrijeme važi za omiljeni među svjetskim džet-setom. “Misaharini” unikatni komadi nakita inspirisani su putovanjima kao i različitim kulturama koje su dojmile dizajnerku Lepu Galeb Roskopp. Uz upotrebu isključivo najkvalitetnijih dragulja i plemenitih metala, “Misaharine” kolekcije pričaju svoju priču elegantnim linijama majstorske izrade. Posljednje dvije linije nakita inspirisane su isključivo Crnogorskim priobaljem i plavetnilom morskih dubina Južnog Jadrana.

“Glamurozan događaj “Dive”, iako zatvoren za javnost, imaće vrlo spektakularan početak koji će biti vidljiv iz svih dijelova Porto Montenegra.”- obećala je Ljiljanić, objašnjavajući da je suorganizator te manifestacije – „The Luxury Collection Montenegro“, luksuzna publikacija koja ima za cilj da gostima iz inostranstva pruži aktuelne informacije o razvojnim projektima, dizajnu i arhitekturi, prirodnim ljepotama Crne Gore i kvalitetnim ugostiteljskim sadržajima.

Najčitanije