14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

“Platinum” za Luku Kotor

Luka Kotor
Luka Kotor

Nagrada koju dodjeljuje Business Initiative Directions za izuzetan kvalitet u poslovanju, svečano je uručena predstavniku komapnije “Luka Kotor” AD, Ljubu Radoviću u New Yorku 30.maja.

Platinum nagrada koja je pripala našoj kompaniji je nagrada najvišeg nivoa a koja se dodjeljuje za izuzetan kvalitet u poslovanju. U konkurenciji za nagradu učestvuju privredni subjekti I pojedinci sa svih kontinenata svijeta i obuhvata poslovanje u različitim djelatnostima širokog spektra industrija.

Ljubo Radović
Ljubo Radović

Predstavljajući glavnog laureate Ljubo Radović imao je čast da se obrati odmah nakon predsjednika BID asocijacije Jose Prieto, koja dodjeljuje nagradu. Tom prilikom, naša kompanija, Kotor I Crna Gora dobili su priliku da se medju predstavnicima najjačih poslovnih subjekata iz cijelog svijeta, predstave i upoznaju sa potencijalom i kvalitetom koji posjedujemo.

Vasilije Kusovac izvršni direktor
Vasilije Kusovac izvršni direktor

Nakon prošlogodišnje Zlatne nagrade i ovogodišnje Platinum, “Luka Kotor” AD nastojaće da kvalitet poslovanja I svojih usluga I dalje održava, razvija i promoviše” kaže se u saopštenju iz Luke Kotor.

Prethodni članak
Sledeći članak

Najčitanije