Pine u crvenom bez obzira na vrijeme

Pine u crveno
Pine u crveno

Povodom proslave jubileja decenije obnove nezavisnosti i hiljadu godina državnosti, Turistička organizacija Tivat će na gradskoj rivi Pine večeras, petak, 20. maja organizovati kulturno zabavni program pod nazivom PINE U CRVENOM.

Bez obzira na na vremenske uslove manifestacija će biti održana kazali su iz TO Tivat.

U programu će nastupiti mažoretke “Modest”, folklorni ansambl “Nikola Đurković” iz Kotora, bend Omladinskog kluba “Goodbay Windows” i grupa “Crveno i crno” iz Podgorice.

Da sve bude u znaku jubileja i crvenoj boji potrudiće se i tivatski ugostitelji sa Pina koji su se uključili u ovu akciju, poručuju iz TO Tivat.

Moškov ugostila Gudrun Steinacker, ambasadorku SR Njemačke

Moškov i Steinacker
Moškov i Steinacker

Direktorica TO Tivat Bernarda Moškov ugostila je na random ručku  Nj.E. Gudrun Steinacker, ambasadorku SR Njemačke. Tema razgovora bila je turistički potencijal Tivta i korišćenje resursa za specifične ciljne grupe, čiji bi dolazak produžio sezonu u Tivtu. Ambasadorka je pozdravila projekat da se biciklističke staze produže do lokaliteta Solila što bi objedinilo turiste koji uživaju u biking-u i posmatranju ptica.

Iako je ambasadorka na odlasku iz naše zemlje,  naglasila je  da će turistička privreda Crne Gore  u njoj uvijek imati saradnika koji je spreman da pomogne.

Nj.E. Gđa Steinacker prihvatila je poziv da bude gost TO Tivat na dodjeli nagrade „Turistički cvijet“ ,dana 10.06. u hotelu „Kamelija“.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.