Pilot projekat „Mladi su naš potencijal, pružimo im šansu“

Prezentacija

Biro rada Kotor u okviru projekta „Madi su naš potencijal, pružimo im šansu“ počeo je da se realizuje u osnovnoj školi “Veljko Drobnjaković” u Risnu kroz edukativnu prezentaciju o preduzetništvu i preduzetničkoj kulturi kod mladih. Na jučerašnjoj prezentaciji prisustvovali su učenici devetog razreda.

Prezentacija je imala za cilj da podstakne osnovce da razmišljaju o značaju preduzetništva i razvijanju sopstvenih biznis ideja. Đaci su se susreli sa edukativnom i proaktivnom prezentacijom u kojoj su sami uzeli učešće i na kreativan način predavačima predstavili svoju biznis ideju. Zajedno sa predavačima razvili su svoje ideje kroz strateški trougao, kompanija – konkurencija – kupci potrošači, a razgovaralo se i o ekonomskom propagandom programu, reklamama. Predavači su bili dipl. ecc Bogdanović Milena i marketing menadžer mr Mihailović Filip..

Kroz projekat u narednom periodu biće organizovane prezentacije za osnovce u preostalim školama u opštini Kotor, rad na projektima “Biciklizam” i “Zeleni poslovi” i istraživanje tržišta rada Kotora.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.