Pijani Slovaci elektromobilom Porto Montenegra sletjeli u more

Nesvakidašnji incident u Tivtu

Elektromobil Porto Montenegra zavrsio u moru

Tivatska policija uhapsila je danas trojicu turista iz Slovačke B.M. (23), K.M. (28) i J.P.(28) zato što su iz Porto Montenegra ukrali i teško oštetili jedan od električnih automobila (golfera) kojim se prevozi osoblje i posjetioci elitnog tivatskog nautičkog centra.

Trojica alkoholisanih Slovaka koji ljetuju u Tivta, su oko četiri sata ujutro uzeli elektromobil i sa njime divljali po tivatskim ulicama i gradskoj plaži, nakon čega su se sa vozilom sjurili u more u gradskoj lučici Kalimanj. Pri tome srećom, nisu povrijeđeni ali je elektromobil gotovo uništen jer je na njemu pričinjenja šteta od oko 10 hiljada eura.

Policija je neobuzdane mladiće privela osnovnom državnom tužiocu u Kotoru Žarku Pajkoviću koji je njihov postupak okarakterisao kao “otuđivanje vozila“ i  odredio im veoma visoku novčanu kaznu, nakon čijeg su plaćanja Slovaci pušteni na slobodu. Prema nezvaničnim informacijama, kazna računajući i vrijednost uništenog vozila, iznosi čak 16 hiljada.

Za sada je nejasno kako su trojica pijanih turista uspjela da iz kompleksa Porto Montenegra koji je kompletno pokriven 24-satnim video nadzorom i stalnim prisustvom po dvadesetak pripadnika obezbjeđenja, ukradu i iz kompleksa marine u grad izvezu električni golfer.

2 Komentari

  1. Alate moji dobri..ovi su pjani…no sinoć viđeh dok sam još bio trijezan…općinsko novo adatano auto službeni fijat,nepropisno parkiran…u 10 ura,službeno na zabavu…reviju…na pontu Seljanova…Waikiki…nova administratorica,namušćana,adatana,sa službenim autićem…aog meni…morala je daleko joj je tu,gradski park…đe pješke…aaa…baš..mora službena posjeta da se obvršava sa službenim autima,vikendom…a parkinga niđe…tako da sam onako pripit,tresan mogo mojijem starijem jugićem upast u kanal,kad sam to zamjetio…nisam vidio ,a bogumi lijep prizor…

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.