Peticija za ukidanje deponije Lovanja

“Bokeški forum” pokrenuo je peticiju za ukidanje deponije Lovanja-Tivat, koja je kako navode, jeda od glavnih izvora zaraze i karcinoma.

Bokeški forum

Svi zainteresovani peticiju mogu potpisati na sajtu “Bokeškog foruma”.

“Ovim putem pozivamo sve svjesne građane, da nam pomgnu u borbi da obezbijedimo život dostojan čovjeka i jedno od osnovnih prava: pravo na zdrav i normalan život. Hvala svima od srca!”, poručuju iz “Bokeškog foruma”

Na smetlištu koje je zvanično zatvoreno prije desetak godina i stavljeno van upotrebe, i dalje se bespravno dolaže otpad, a dio stanovnika nelegalnog romsko-egipćanskog naselja na Lovanji koji se bave sakupljanjem sekundarnih sitovina, redovno bespravno pale stare automobilske gume i elektro-kablove kako bi došli do čelične živce i bakra.

 

2 Komentari

  1. Brao…podržavam ideju…da se postave kapije na ulaze od Kotorske i Tivatske bande…zapislu nezaposleni iz parking servicea…pa da se obustavi deponovanje svega i svačesa iz Tivatske i bogumi Kotorske općine…Da se obustave u rabotu nelegalni otpadi,i sve preispita ko je đe i skim ,zašto…Da se tamo neki poglavica te je vlasnik svijeg otpada odma uhapsi,jer za njega pale gume i kablove,a kozna čega sve ima na otpadu?!…Tako da se vidi ko je i kako zatrpavao meleone kubika smeća,meleonima kubika građevinskog otpada…pa to naplaćivao..čiji su bageri,ljudi bižigali po smetlištu…ko je i što bačao u jezero Lovanjsko…Koliko je materijala iz iskopa i čušćenja Porta pasalo tamo?!…Brao te momci svaka vi čast…

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.