16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Perišić prvak Balkana, Živadinoviću bronza

Perišić prvak Balkana
Na Prvenstvu Balkana u kik boksu za juniore i seniore koje je održano u Bijelom Polju 23. i 24. septembra, Tivćanin Luka Perišić osvojio zlatnu medalju i postao prvak Balkana u disciplini kick light do 63 kg, dok je Aleksandar Živadinović osvojio bronzanu medalju u low kicku do 63.5kg izgubivši u polufinalu od evropskog šampiona.
Drago mi je da se vraćamo u Tivat sa dvije medalje sa Prvenstva Balkana na kojem su naši takmičari nastupali u sastavu reprezentacije Crne Gore. Na prvenstvu su učestvovale reprezentacije BiH, Srbije,Bugarske,Kosova,Turske, Makedonije…
Nadamo se da ćemo i u buduce donositi medalje u Tivat, hvala Opštini Tivat i svima koji nas pomažu, kazao nam je trener Milovan Korać.
Zlato za Petrović
Kotoranka Anastazija Petrović u kategoriji 56 kg low-kik osvojila zlatnu medalju. U finalnoj borbi savladala je prošlogodišnju prvakinju Balkana i osvajačicu bronzane medalje sa Evropskog prvenstva i ovogodišnju prvakinju Svjetskog kupa sa rezultatom 3:0.
Već narednog vikenda Anastaziju čeka profi MMA meč u Beogradu,  što će biti još jedna izvanredna provjera pred Svjetsko prvenstvo koje se ove godine održava u novembru u Mađarskoj, kazala nam je Dušanka Petrović.

Najčitanije