“Perast-nebo, kamen, voda, zemlja”

Perast- foto Miro Marušić Boka News
Perast- foto Miro Marušić Boka News

“Perast-nebo, kamen, voda, zemlja” naziv je izložbe crno bijelih fotografija, autora Feđe Kiseličkog iz Novog Sada, koja će biti otvorena u četvrtak 7. jula s početkom u 20 sati i 30 minuta. Izložbom fotografija  nastavlja se kulturno ljeto u Muzeju grada Perasta.

Izložbu će otvoriti Andro Radulović, direktor OJU “Muzeji” Kotor.

Pola sata kasnije na istom mjestu biće održan koncert polaznika radionice za solo pjevanje koju vodi prof. Lilia Ilieva iz Plovdiva (Bugarska) u organizaciji NVO ,,Bocche di Cattaro” u okviru Festivala gudača koji je jedinstvena manifestacija u našoj zemlji, a koja prvenstveno ima za cilj edukaciju mladih muzičara i njihovu afirmaciju.

Feđa Kiselički rođen je 4.marta 1974.god u Novom Sadu. Fotograf je u Muzeju grada Novog Sada. Izlagao je na više samostalnih i grupnih izložbi. FotografijeFeđe Kiseličkog objavljene su u više stranih i domaćih časopisa, a takođe krase i stranice mnogih knjiga poezije.

Ferđa Kiselički zaljubljenik u Perast, od najranijih dana svog života ljeto provodi u porodičnoj kući u Perastu.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.