Paraglajding dan na Orjenu

Paraglajding

Paraglajding klub Adriafly u subotu, 25-og marta organizuje promotivni događaj „Paraglajding dan“. Odvijaće se na poletištu „Dizdarica“ na Žlijebskoj lastvi, na padinama Orjena, a program počinje u 11 sati.

To je prilika da svi zainteresovani čuju prve, osnovne podatke o ovom atraktivnom sportu i pogledaju uživo kako izgledaju pripreme i samo uzletanje.

Paraglajding

Za jedan broj prisutnih biće omogućena i vrhunska adrenalinska avantura: let tandem paraglajderom, naravno, sa iskusnim instruktorom, tako da putnik ne treba da ima predznanje, već samo dobro i hrabro srce!

Vrijedi spomenuti da je cijeneći značaj promocije našeg zaleđa kroz aktivni turizam, Turistička organizacija Herceg Novi, donirala prošle godine Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena tandem paraglajder, koji je Agencija potom ustupila na korištenje hercegnovskom paraglajding klubu Adriafly. Upravo on će u subotu biti „osnovno prevozno sredstvo“, a najavljeno je učešće i drugih klubova sa svojom opremom. Sletno polje je u Kutima.

Paraglajding

Ako se želite iskušati u letu u tandemu, molimo vas da se prijavite se na tel. Agencije za razvoj i zaštitu Orjena: 069 360 803.

Paraglajding dan na Orjenu se organizuje (premijerno) u sklopu zajedničkog programa „Zimski gušti na Orjenu“, čiji je koordinator Agencija za razvoj i zaštitu Orjena, a uz podršku opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.