Otvoren sajam automobila u Budvi

Jedna od najatraktivnijih sajamskih manifestacja, Sajam automobila, osamnaesti put po redu, svečano je otvoren danas na Jadranskom sajmu u Budvi.

Posjetioci Sajma među prvima će se upoznati i imati šansu da kupe neke od najnovijih modela automobila na evropskom i svjetskom tržištu.

Direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković izrazio je  zadovoljstvo ponudom  i dometima ovogodišnjeg  Sajma automobila,  jer je  opsegom i kvalitetom ponude  i načinom prezentacije ispunio očekivanja u odnosu na tržišna kretanja.

„Sajamska manifestacija automomobila  bila je, sada  je  i biće koordiniranoi tržište koje zahtijeva znčajan napor samih izlagača. Pritisak i konkurenciju mogu izdržati samo oni koji su spremni dati zaista najbolju ponudu. Vjerujem da su naši izlagači ove godine uradili iskorak prema tržištu,  i da su spremni da ponude najbolje uslove za kupce. Takođe vjerujem da će kupci nagradraditi ovakav postupak i odnps prema tržištu i želim i jednim i drugima uspjeh u ostvarenju svojih ciljeva“ –  kazao je u pozdravnom govoru direktor Bujković.

Svečano otvarajući Osamnaesti sajam automobila, predsjednik opštine Budva Srđa Popović ukazao je na posebnu priliku da otvara jednu veliku i značajnu manifestaciju u orgaizaciji Jadranskog sajma.

„Jadranski sajam je preduzeće koje je od svog osnivanja  sinonom za vrijedne i uzorne domaćine i odlične poslovne rezultae. Prateći privredne tokove, razvijao je svoju djelatnost u zemlji i inostranstvu, mijenjao se i napredovao, ali ono što je konstanta u njegovom radu je manifestacija koja nas je i danas okupila“ – istakao je Popović.

Proglašenje najboljih automobile po kategorijama i dodjela sajamske nagrade “Expo trophy” za najkvalitetniji tržišni nastup na sajmu biće upriličeno sutra u 11 sati.. Dodjela nagrade “Favorit publike“ je u nedjelju u 13 sati, nakon čega će sajam biti zatvoren.

Sajam automobila je otvoren svakog dana od 10 do 19 sati, a zadnjeg dana nedjelja do 17 sati.

Osamnaesti sajam automobila će do 11. oktobra biti  otvoren za  posjetioce i potencijalne kupce.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.