Otvaranje Aquaparka Budva

Aqva park Budva
Aqva park Budva

Najvećih vodeni grad na ovom dijelu Mediterana, Aquapark na brdu Topliš, iznad Budve, svečano će biti otvoren večeras.

Atraktivni kompleks  vrijedan 13 miliona eura, koji je izgradila kompanija “Aquaterra solutions”, prostire sa ne više od četiri hektara i može da primi do 6.000 posjetilaca, saopštio je član odbora direktora “Aquaterra solutions” Sahret Ajdarpašić.

Aquapark Budva se prostire na površini od 41800m2, a kompleks obuvata niz zabavnih i uzbudljivih vodenih atrakcija – tobogana i bazena, dječiji dio koji ima preko 50 atrakcija, veliki restoran, 3 bara, dječiji kafić, prodavnicu, foto kabinu i druge atraktivne sadržaje.

Akvapark
Akvapark

“Imamo nekoliko potcjelina, ulaznu zonu sa svim neophodnim sadržajima, igraonicu za djecu, restoran, zonu za djecu i tinejdžere, koji obuhvata 53 različite atrakcije sa bazenima, zonu za roditelje, bazen od 250 kvadrata sa 25 hidromasažnih ležaljki. Na ulaznom dijelu  je i restoran,  ukupne  površine 1360 kvadrata sa kuhinjom, sa izvanrednim pogledom na Budvu. Imamo  nivo za odrasle, dio za one koji vole ekstremnije atrakcije i završni nivo sa velikim  talasnim bazenom i plažom. Svaki nivo ima  kioske sa hranom i pićem”, kazao je Ajdarpašić.

On je rekao da je organizovana animacija i da će biti tematskih žurki i akcija…

Aquapark Budva će zaposliti 140 radnika.

Cijene ulaznica

Odrasli (od 130cm) cijeli dan (od 10-19h) – 20 €
Odrasli (od 130cm) 4 sata – 16 €
Djeca (100-130cm) cijeli dan (od 10-19h) – 15 €
Djeca (100-130cm) 4 sata – 12 €

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.