Otpočeli radovi na prvoj fazi kanalizaciong sistema u Donjoj Lastvi

Radovi na kanalizacionoj mrezi – Donja Lastva

Opština Tivat otpočela je sa radovima na kanalizacionoj mreži u Donjoj Lastvi. Pred investitorom i izvođačem radova je zahtjevan i složen građevinski posao koji je otpočeo u septembru a podrazumijeva polaganje primarnog kanalizacionog kolektora, u koji će biti dovođene otpadne vode prikupljene iz sekundarne i tercijarne kanalizacione mreže za teritoriju Donje Lastve. Radovi su vrijedni 160.000 eura.

„Radovi napreduju dobro. Svakodnevno smo na terenu. Trenutno se kopa kanal dubine osam metara, a otpočeli smo i sa polaganjem cijevi. Trasa vodi od Cacova do gornjeg Seljanova (iznad „Šoping centra“) i do sada je iskopano oko 1050 metara puta, a položeno je 700 metara cijevi“, rekao je direktor Direkcije za investicije Opštine Tivat Peđa Obradović.

Ukupna dionica duga je 1300 metara i na njoj će biti izgrađeno 40 šahti. Kraj radova na ovom potezu očekuje se u narednih dvadesetak dana, ukoliko posluže vremenske prilike. Izvođač radova je preduzeće „Civil Engineer“ iz Podgorice.

Podijeli

1 komentar

  1. e bogami dobro je kad ste počeli rabotati te konale za kondute…velika je to pusta rabota ..ma kad se sve završi bit će alavija ono kola fijaka prošetati od svetoga ROKA pa sve do Kalimanja i dalje…bez ape od šanela..a ni šporkeca više neće plutati ispred hotela Kamelije i lastovske promenade….nadamo se da će se onda i riva popraviti da furešti noge ne lome i ne bucaju kupaće gaće i kostime….srdačno…đurica amsterdam.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.