13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

“Osmjeh – najveća radost”

Dječija nedjelja
Dječija nedjelja

NVO Djeca Tivta – Dječji savez i kompanija „Adriatic Marinas – Porto Montenegro” obilježiće zajedno, petu godinu za redom, nedjelju posvećenu djeci pod motom “Osmjeh – najveća radost” od 3. oktobra do 7. oktobra, čitavim nizom obrazovno-zabavnih aktivnosti u saradnji sa tivatskim obrazovnim ustanovama.

Predstavnici Dječjeg Saveza i Porto Montenegra, tako su juče obišli đake prvake tivatskih osnovnih škola i područnih jedinica, i uručili im odjeljenske pakete edukativnog i kreativnog materijala, koji će koristiti u prvom polugođu, kao i CD sa pjesmama ovogodišnjeg festivala “Naša radost”. Svoju kreativnost đaci tivatskih osnovnih škola ispoljili su juče i kroz likovnu radionicu u Zbirci pomorskog nasljeđa Porto Montenegra.

Dječija nedjelja
Dječija nedjelja

Za učenike viših razreda, tokom cijele Dječje nedjelje do 7.oktobra, biće organizovana besplatna posjeta Zbirci pomorskog nasljeđa u Porto Montenegru i podmornici P- 821 “Heroj”, kako bi upoznali lokalnu istoriju pomorstva i podmorničarstva, kroz direktan iskustveni doživljaj i van učionice – saopšteno je juče iz Porto Montenegra.

Najčitanije