10 C
Kotor

Slušaj online radio

Opština Tivat obilježava Svjetski dan energetske efikasnosti prigodnom akcijom

Svjetski dan energetske efikasnosti
Svjetski dan energetske efikasnosti

Povodom Svjetskog dana energetske efikasnosti, 5. marta, četvrtak, 2015. godine, Opština Tivat će vršiti besplatnu podjelu LED dioda za domaćinstvo građankama i građanima Tivta, uz odgovarajući propagandni materijal o načinima na koji se sve mogu ostvariti energetske uštede u domaćinstvu.

Zbog najave lošeg vremena, umjesto na šetalištu Pine, LED diode i propagandni materijal će biti distribuirani u prizemlju Opštine Tivat u periodu od 10 do 14 sati.

Na štandu će biti prisutni i predstavnici NLB Montenegrobanke – Filijale Tivat, koje će zainteresovane građane informisati o mogućnosti apliciranja za dobijane bezkamatnog kredita za termoizolaciju objekata i ugradnju fasadne bravarije, ali i o ostalim proizvodima i uslugama koje nudi ova banka u saradnji sa Opštinom Tivat.

LED diode i propagandni materijal distribuirati će se u neposrednom kontaktu sa građanima u svim djelovima Tivta. Aktivisti Omladinskog centra, kao i nezaposlena lica sa Biroa rada Tivat obilaziti će domaćinstva, informisati građane o mogućnostima ostvarivanja uštede u potrošnji električne energije u domaćinstvu, aktuelnim kreditnim ponudama koje su na raspolaganju, ali i djeliti diode kaže se u saopštenju tima za energetsku efikasnost Opštine Tivat.

Obilježavanje Svjetskog dana energetske efikasnosti 5. mart, sprovodi u koordiniranoj akciji Energetski menadžer, Tim za energetsku efikasnost, Zeleni tim Opštine Tivat, Omladinski centar, partneri, Biro rada Tivat i NLB Montenegrobanke-Filijale Tivat.

Najčitanije