13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Opština Tivat izlagač na 7. Festivalu investicija i nekretnina FREI

Vujovic i Petranovic na FREI
Vujovic i Petranovic na FREI

Menadžer Opštine Tivat Zoran Petranović i savjetnik gradonačelnika za međunarodne odnose i ekonomski razvoj Petar Vujović predstavljaju Opštinu Tivat na 7. Festivalu investicija i nekretnina FREI 2016 koji se održava u Miločeru.

Festival nekretnina i investicija – FREI je tematska i selektivna manifestacija o problematici investiranja i razvoja real-estate sektora. Skup je namijenjen investitorima i komercijalnim kompanijama iz oblasti nekretnina, reprezentima državnih organa, infrastrukturnim preduzećima, predstavnicima međunarodnih institucija, stručnoj i opštoj javnosti. FREI predstavlja savremenu formu razmjene informacija i iskustava, kao i sticanja novih znanja, u cilju jačanja osnova za efikasnije djelovanje subjekata zainteresovanih za sektor nekretnina i investicija” – saopšteno je iz Opštine Tivat.

U saradnji sa  tivatskom Turističkom organizacijom i kompanijom “Brand New Tivat”, Opština je ove godine na FREI-ju zakupila štand na kome će vršiti promociju realizovanih i planiranih projekata, kao pružiti priliku posjetiocima sajma da se upoznaju sa svim relevantnim informacijama o strateškim pravcima razvoja Tivta kao i investicionim mogućnostima u narednom periodu.

Najčitanije