15 C
Kotor

Slušaj online radio

Opština Herceg Novi na sajmu investicija i nekretnina FREI 2016.

FREI 2016
FREI 2016

Na sedmom sajmu investicija i nekretnina FREI, koji je juče otvoren u hotelu “Maestral” u Miločeru, svoje planove i razvojne vizije predstavlja i Opština Herceg Novi.

Otvaranju su prisustvovali predsjednik Skupštine opštine, Andrija Radman, savjetnik predsjednice Opštine, Vladimir Mračević i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikša Grgurević.

Štand Herceg Novog prvog dana su posjetili predsjednik Vlade Crne Gore, Milo Đukanović, ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, predsjednik Privredne komore, Stanko Zloković, kao i predstavnici kompanije Azmont investment, koja ima status zlatnog partnera FREI 2016.

Tokom uvodnog izlaganja, ministar Gvozdenović je kazao da FREI postaje jedan od značajnih sajmova ovog tipa u regionu, kao i da se očekuje da festival da dodatni impuls investicijama u Crnoj Gori.  U uvodnoj sesiji učestvovali su i ambasador Mađarske u Crnoj Gori, Kristijan Poša i Joanis Markogianis, predstavnik kompanije Adriatic Properties koja je generalni pokrovitelj FREI 2016.

Opština Herceg Novi će tokom dva dana manifestacije investitorima predstaviti aktuelne i planirane projekate. Takođe, predstavljanje na ovom sajmu odlična je prilika za razmjene ideja i iskustava predstavnika lokalne samouprave sa brojnim učesnicima važnim za razvoj sektora nekretnina.

FREI 2016
FREI 2016

Na štand-izložbi predstavljaju se i investitori i hotelijeri u Crnoj Gori, projektantske kompanije, konsultantske firme, resorni državni organi i infrastrukturna preduzeća. Očekuje se i do 300 učesnika.

FREI je tematska, multidisciplinarna manifestacija, problemski usmjerena na razvoj investicija u nekretnine, sa fokusom na turistički sektor. Ciljnu grupu čine investitori i komercijalne kompanije u real estate sektoru, reprezenti državne i javne uprave, predstavnici međunarodnih institucija, kao i stručna javnost. Skup se održava pod patronatom predsjednika Vlade Crne Gore, Mila Đukanovića i uz programsko partnerstvo Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Najčitanije