Opština Budva zainteresovana za zakup plaža

Budva

Opština Budva će sa izdvojenih 50 hiljada eura ove godine pokušati da zakupi neke od budvanskih plaža, koja će biti oslobođeno mobilijara i pretvorena u javno kupalište.

To je gradska uprava u nekoliko navrata isticala, a budžetom za ovu godinu definitivno je zacrtan novčani iznos, koji je opredijeljen da se predstavnici lokalne uprave pojave kao zainteresovani zakupci na nekom od tendera koji bude objavio JP Morsko dobro.

Javno preduzeće „Morsko dobro“ je nedavno saopštilio da na budvanskoj rivijeri već nekoliko godina unazad postoje dvije javne, gradske plaže, koje su u potpunosti oslobođene od plažnog mobilijara. Riječ je upravo o dijelu plaže u Petrovcu i o dijelu Slovenske plaže ispod hotela “Park”, u okviru koje je izgrađena i pristupna rampa za potrebe lica sa invaliditetom.

Ostaje da se vidi koja će to plaža moći biti izdata u zakup građanima Budve.

1 komentar

  1. Svaka čast mladom Krapoviću…oćemo li mi u Teodos doživjet da se podignu mali partitokratski zajapureni kadrovik,presjednica općine,i ini direktori… da zakupe gradsku plažu,plažu ispred Palme. …Seljanovsku pontu…aaa…lijepi i adatani moji..alate…pa nam pokažite jeli ovizi upravljaju vama…oliti ste vi kadri da se pitate svoga posla i interesa komunitade?!…I ajte ako vi basta naplatite kaznu onome malome te vozi ono Forte Rose,jer vi je ispred nosa i znaka zabrane parkiran..ajte ako vi basta,stručni i viđeni naćelnici..preo puta bajboka,kafane đe pijete kafu ujuto..amo te i adio te…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.