On – line izložba fotografija “Priča u priči”

On - line izložba fotografija "Priča u priči" autorice Ivke Janković

„Priča u priči“ naziv je on-line izložbe fotografija autorice Ivke Janković iz Kotora, koju za vas donosi portal Boka News.

„Fotografija je ušla u moj život u isto vrijeme kada i moj prvi unuk. Bilježeći te neke vazne momente u njegovom odrastanju, polako, ali sigurno, hvatala sam sebe da sve što posmatram, nekako posmatram kao kroz objektiv. I, eto, u  mojoj tašni moze da se desi da zaboravim i cigarete i novcanik, ali aparat mora uvijek da bude tu“ – kazala je, onako skromno kakva i jeste, autorica Janković.

Na konkursu Luke Kotor 2012. godine osvojila je prvo mjesto sa fotografijom zaliva i luke slikanog sa 25. serpentine.

U Galeriji Buća-Luković u Tivtu.2013. godine izlagala je sa Facebook grupom Adriatic Artist.

Samostalnu izložbu imala je u SC Kamelija – Kotor 2013. Izlozba je organizovana u humanitarne svrhe, a prihod je bio namijenjen Radioloskom odjeljenju Opšte bolnice Kotor.

Sa grupom autora učestvovala je na izložbi fotografija „Luka Kotor nekad“ i danas u Galeriji solidarnosti.2015. godine.

Sa velikim uspjehom, gdje je osvojila više nagrada, svoj grad predstavlja u najljepšem svijetlu i na poznatom svjetskom portalu Pixoto, online zajednici, koja organizuje brojna takmičenja u svim kategorijama.

3 Komentari

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.