20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

„Olive Investments“ – besplatno uredili dio plaže kao donaciju gradu

Tivat – Gradska plaža

U sređivanje kupališta ispred malog butik- hotela „La Roche“ na gradskoj plaži u Tivtu, tivatska kompanija „Olive Investments“ uložila je oko 150 hiljada eura.

Radnici kompanije „Art Beton“ iz Podgorice upravo su završili sanaciju oštećenih djelova betonske plaže i njeno prekrivanje pločama od štampanog betona, a osim dijela kupališta koji je u zakupu hotela „La Roche“, one su postavljene i na nezakupljenom dijelu gradske plaže sve do malog šljunkovitog žala kod nekadašnjeg hotela „Mimoza“.

Ovaj potez dužine stotinjak metara „Olive Investment“ i hotel „La Roche“ su besplatno uredili kao svoju donaciju gradu Tivtu, ukupne vrijednosti veće od 20,5  hiljada eura.

Tivat – Gradska plaža

Inače, svi građevinski radovi na plaži su koštali oko 70 hiljada eura, a 80 hiljada izdvojeno je za plažni bara na dijelu kupališta namijenjenom gostima ovog malog butik-hotela kategorije pet zvjezdica.

Kupalište će biti otvoreno i na usluzi svim posjetiocima od 15. juna. Na šetalištu pored plaže, kompanija „Olive Investment“ uredila je i novi luksuzni restoran „Bevanda“ u čiju su adaptaciju i opremanje novim mobilijarom uložili oko 350 hiljada eura.

Flora Art
Izvor:S. L.

Najčitanije