Okrugli sto o finasiranju sporta – pravdati sredstva i podnositi poreske prijave

Moraće pravdati sredstava i podnositi poreske prijave

Okrugli sto o sportu

Sekretarijat za mlade sport i socijalna pitanja, u saradnji sa Ministarstvom sporta u utorak je u multimedijalnoj sali Opštine Tivat organizovao je Okrugli sto na temu „Finansiranje sporta“.

Interesovanje za Okrugli sto je bilo veliko. Skoro svi predstavnici sportskih organizacija koje su na budžetu Opštine Tivat su bili prisutne, njih oko 50-ak.

Obrađene su sve teme koje su važne za  finansiranje sporta, bilo je rieči o  pravdanju odobrenih sredstava, a poseban akcenat je stavljen na poreske prijave koje će sportske organizacije morati predavati, kao i na način potpisivanja i vrste ugovora između klubova i ljudi koje taj klub angažuje.

Okrugli sto o sportu

Predavači na ovom okruglom stolu bile su predstavnice Ministarstva sporta Tatjana Bulatović sekretarka Ministarstva i Milena Šuković Savjetnica u Ministarstvu. Ispred sportista koji ima iskustva u pravdanju finansijskih sredstava sportskih organizacija bio je ovlašćeni računovođa i bivši sportista Mario Matijević.

Okrugli sto je protekao u  interakciji između predavača i predstavnika sportskih subjekata.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.