Odlična atmosfera na Danu Brancina

Hip-hop događaj Dan Brancina

Cjelodnevni hip-hop događaj Dan Brancina, pod pokroviteljsvom Turističke Organizacije Herceg Novi, drugu godinu za redom održan je u nedjelju 2. avgusta u Parku Boka i noćnom klubu Central park – ex Tondo.

Festival je koncipiran tako da pokriva sva četiri elementa hip-hop kulture – brejkdens, grafiti, MC i DJ, kaže jedan od organizatora Novljanin Marko Mitrović.

,,Prvi dio događaja je dnevni, u parku Boka, gdje je održano takmičenje u brejkensu i u crtanju grafita. Program je nastavljen koncertima MC-jeva i DJ-eva u Central parku, gdje su nastupili THC LA Familia, jedan od najpopularnijih hip-hop bendova u regionu”, objašnjava Mitrović. On je kazao da ove godine na Dana Brancina učestvuje 25 umjetnika iz Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Kosova i Crne Gore.

,,Uspjeli smo da ove godine povećamo broj uečsnika zahvaljujući gradskoj Turističkoj Organizaciji koja nas je jedina podržala, a nadam se da ćemo taj trend povećanja broja učesnika nastaviti i sljedeće godine”, poručuje Mitrović. Odličnu atmosferu na Danu Brancina istakli su članovi THC LA Familije koji su prije večernjeg koncerta preuzeli ulogu – meštara od kužine.

,,Prije koncerta, a u skladu sa kul imenom cijele ove manifestacije Dan Brancina, odlučili smo i da se oprobamo u kulinarskim vodama, pa pomažemo našem drugu Čorbi koji je šef kuhinje u hotelu Rivijera u Njivicama, da napravi mušlje na buzaru za sve učesnike ovoga događaja, koji je zaista odličan i stvarno uživamo ovih dana u Herceg Novom. Super je atmosfera, super su ljudi koji ovo organizuju i sve u svemu jedan događaj koji treba podržati”, kaže Bore iz THC LA Familija. Pored njih nastupili su Katedra Za Beton, MC Čorba, Dobbla i Strašilo, Nikad u Životu, MC EDGE, a Dj-evi za noćni bil su LUKE i ZGOOBI DAN.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.