10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Novom šampionu Crne Gore 20 hiljada eura

RK Partizan 1949

Kompanija Luštica Development izdvojila je 20 hiljada za rukometni klub “Partizan 1949” iz Tivta, u okviru podrške razvoju lokalne zajednice, iz budžeta koji je definisan Protokolom o sponzorstvima sa OpštinomTivat.

Tim dokumentom je predviđena finansijska podrška razvoju zajednice u iznosu od 150 hiljada eura.

Nakon promjena u Upravnom odboru i dolaskom na čelo kluba nove uprave, u septembru 2016. godine, RK “Partizan 1949” otpočeo je sa ozbiljnim reformama u klupskoj organizaciji, sa ciljem da se klub postavi na osnove koje će mu garantovati liderstvo u crnogorskom rukometnom sportu kao i blistavu buduću evropsku perspektivu. “RK Partizan 1949” je upravo postao šampion Crne Gore. Do ove titule klub je došao prvi put otkada postoji.

“Zacrtani ciljevi –osvajanje titule šampiona, je ostvaren već u prvoj godini, što najbolje govori koliko su klupske institucije uložile rada i truda u posljednjih 10 mjeseci. Međutim, ništa od toga nebi moglo biti ostvareno da u kompaniji Luštica Development, našem generalnom sponzoru, nisu prepoznali našu ideju i rad. Neizmjerno smo zahvalni, i uprava kluba, igrači i navijači, kompaniji Luštica Bay i izvršnom direktoru, Darenu Gibsonu što su imali razumijevanja i pomogli da klub ostvari najveći uspjeh u svojoj 68 godina dugoj tradiciji”- rekao je Tonino Fantić, predsjednik Upravnog odbora RK “Partizan 1949”.

U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja, Luštica Development i Opština Tivat od 2010., svake godine potpisuju Protokol o sponzorstvu aktivnostima Opštine Tivat, kojim se obezbjeđuje podrška djelatnostima organa lokalne uprave, javnih preduzeća, NVO sektora, obrazovnih, turističkih i sportskih i kulturnih ustanova i drugih subjekata u tom gradu. Dokumentom je definisana saradnja u vezi sa razvojem obrazovanja, kulture i sporta, podrškom razvoju energetskog, turističkog, poljoprivrednog i zdravstvenog sektora, djelatnostima koje realizuju opštinske socijalne ustanove i NVO sector i drugima aktivnostima.

Najčitanije