4 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnji bazar u H.Novom od 24.decembra do 6.januara

Novogodišnji bazar

Turistička organizacija i Opština Herceg Novi organizuje Novogodišnji bazar koji je osmišljen kao prodajna izložba sa ciljem da predstavi tradicionalne vrijednosti i proizvode sa ovih prostora. Bazar će trajati od 24. decembra 2017. do 6. januara 2018. godine, u pješačkoj zoni od Bifea Beograd do trga Nikola Đurković.

U duhu novogodišnjih i božićnih praznika i brojnih iznenađenja u ponudi će se naći raznovrstan sadržaj prehrambenih proizvoda  poput domaćih sitnih kolača i drugih slatkiša, te džemova, meda i proizvoda od meda i agruma, maslinovog ulja, sira, domaćih sokova…

Većina  proizvoda koji će biti u ponudi ne mogu se vidjeti u redovnoj slobodnoj prodaji, a posebni su, ne samo po kvalitetu, već i po originalnosti, pa će tako posjetioci Bazara, između ostalog, imati priliku da obiđu i štand na kojem će svoje proizvode predstaviti i NVO „Nova šansa“, u čijoj će se ponudi naći radovi pravljeni od reciklažnog papira.

Novogodišnji bazar

Želja nam je da Novogodišnji  bazar postane redovna  manifestacija i da na ovaj način predstavimo raznovrsnu ponudu malih proizvođača i umjetnika izlagača, čime će se obogatiti novogodišnji program i ukupna ponuda grada,saopštili su organizatori.

Radno vrijeme Novogodišnjeg bazara je od 9 do 13 i od 17 do 20 sati.

Najčitanije