Novogodišnja čestitka gradonačelnika Opštine Tivat

Ivan Novosel
Ivan Novosel

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Opštine Tivat, Ivana Novosela:

“Ubrzo ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu, sa željom da 2015. bude bolja i uspješnija od prethodne. Posljednji dani ove godine su prilika da se osvrnemo na učinjeno i realno sagledamo svoja postignuća, sa ciljem da u narednoj godini budemo još produktivniji i uspješniji. U godini na izmaku, uprkos ekonomskoj krizi, realizovali smo značajan broj uspješnih projekata.

Siguran sam da ćemo taj trend nastaviti sa još zapaženijim rezultatima, i naj taj način učvrstiti imidž našeg Tivta, kao grada u kome je privilegija živjeti. Vjerujem da ćemo na tom putu imati mnogo izazova, ali ukoliko problemima pristupimo solidarno, a očekivanjima realno, siguran sam da je pred nama još jedna uspješna godina.

Nadam se da ćete praznike provesti u društvu osoba koje vaš život čine ispunjenim i srećnim. Želim vam praznične dane ispunjene radošću i smjehom, a da brige I problemi ostanu za vama. Takođe, želim da vas posluži dobro zdravlje, da imate puno uspjeha kako na porodičnom, tako i poslovnom planu.”

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.