9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Novljani obnavljaju igrališta za djecu

igraliste nakon radova
igraliste nakon radova

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog završila je obnovu dječjeg igrališta u naselju Topla. Ovo je treće igralište koje je sređeno uz pomoć donatora, a zahvaljujući akciji “Obnovimo dječija igrališta”, koju realizuje Agencija.

Kompletnu obnovu ovog igrališta u saradnji sa Agencijom finansirala je firma No-Mi d.o.o iz Herceg Novog koja je pokazala visok stepen društveno odgovornog ponašanja. Ovo je drugi put da se ova firma uključuje i pomaže akciju obnove prostora za igru naših najmlađih sugrađana.

-Slijedeće dječije igralište koje planiramo obnoviti je u Bijeloj, kod Doma kulture. Ovo igralište je visoko na listi prioriteta, jer je u veoma lošem stanju i praktično je postalo neupotrebljivo za djecu, zbog velikih oštećenja svih elemenata. Pozvali smo sve privrednike iz Bijele i mjesnu zajednicu da se aktivno uključe u ovu akciju kako bi što prije osposobili ovaj prostor i učinili radost mališanima Bijele – kazao je direktor Agencije Nikša Grgurević.

Akciju prikupljanja novčanih sredstava za uređenje kutaka za najmlađe širom našeg grada Agencija je počela sredinom septembra.

Iz Agencije su naglasili da se ova akcija neće smatrati završenom do trenutka kada budu obnovljena sva igrališta na teritoriji naše opštine, nakon čega će se krenuti sa obnovom sportskih terena.

Iz Agencije pozivaju sve koji su u mogućnosti da podrže akciju i uplate finansijska sredstva na račun koji je otvoren kod Komercijalne banke AD Budva, „Obnovimo dječija igrališta“, 525-0000000005946-54.

Najčitanije