18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Nova Porto Montenegro web stranica i turističkog vodiča

Photo: Boka News - Porto Montenegro
Photo: Boka News – Porto Montenegro

Porto Montenegro ovog mjeseca objavio je novu multimedijalnu web stranicu na staroj adresi. Najnoviji informativni i reportažni tekstovi o rezidencijalnim objektima, marini, kompletnoj ponudi i usluzi, hotelu Regent Porto Montenegro i destinaciji Tivtu, Boki i Crnoj Gori propraćeni su fotografijama poznatog britanskog autora Mark Read-a, i najnovijim video zapisima sa događaja u naselju, boravka u zalivu Boke Kotorske, stanovima i marini, www.portomontenegro.com

Virtuelna brošura vodeće matične luke za superjahte i luksuzno tivatsko nautičko naselje predstavljena je i kroz ostale segmente – od izložbi i koncerata umjetnika svjetskog renomea, ekskluzivnih restorana internacionalne kuhinje, dizajnerskih butika, do regati, sportskih dešavanja i priča iz kulturno-istorijskog nasljeđa.

Kroz poseban segment predstavljeno je društveno-odgovorno djelovanje kompanije u lokalnoj zajednici, kao i reportaže i članci svjetkih magazina čije su novinari pisali o Porto Montenegru kao o najprestižnijoj jahting destinaciji na Mediteranu, omiljenom stjecištu svjetskog džet-seta, i dragulju Jadrana sa atraktivnim turističkim sadržajima, ali i biznis zamajcu Crne Gore.

Web stranica je dostupna na crnogorskom, engleskom i ruskom jeziku, a uskoro će biti aktivirana i na njemačkom, kineskom i italijanskom.

Porto Montenegro je u isto vrijeme aktivirao i web verziju jedinstvenog turističkog vodiča www.visitmontenegro.net. Ovaj online adresar raspolaže korisnim informacijama za turiste – fotografije i video zapise sa različitih lokacija u Crnoj Gori, kao i ponudu najboljih događaja u zemlji tokom cijele godine. Web stranica obuhvata sve sadržaje koji su potrebni naročito visokoplatežnim turistima – najljepše crnogorske lokacije na primorju i sjeveru, smještaj sa 4 i 5 zvjezdica, zanimljive restorane i barove, preporuke za dobru kupovinu i ostale usluge najvišeg ranga u Crnoj Gori i aktivnosti za slobodno vrijeme.

Posjetiocima web stranice se takođe nudi i lista korisnih informacija o saobraćajnim transferima, (iznajmljivanju automobila, avio kartama), zdravstvenim uslugama i slično.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije