20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Nova gastro i muzička iznenađenja u Cantaloupe pabu Igalo

Cantaloupe Gastro Pub – Igalo već dvije godine prepoznatljiv po kvalitetnoj meksičkoj hrani, ovog ljeta je pažljivo osmišljenim internacionalnim  menijem, koji je kreirao kubanski šef kuhinje,  Adnel Amador Abreu Veliz, prerastao u restoran istančane gastronomske ponude.

Dvije terase ovog gastro paba, od kojih je jedna na samo par metara od mora, već su u junu ugostile brojne posjetioce Herceg Novog i Boke Kotorske, kao i same mještane, kojima je pored gastronomske, i muzička ponuda ovog lokala bila pravo osvježenje.

Džez i bluz večeri, večeri salse, internacionalne gastro večeri, večeri italijanske muzike itd. samo su uvod za program koji će se u julu odvijati na adresi Obala Nikole Kovačevića 28 – IGALO.

Cuarteto Habana – Cantaloupe Gastro Pub – Igalo

Već od 7.jula, svakog petka sa početkom u 21 sat, u saradnji sa Bayamo salsa iz Herceg Novog, održavaće se Salsa večeri, često praćene posebnom F&B ponudom. Iako se salsa večeri odvijaju na velikoj Cantaloupe terasi, proteklog petka, u pravom kubanskom duhu, plesalo se i na Šetalištu, ispred lokala.

U subotu 8. jula, Cuarteto Habana sa Kube, sviraće originalnu kubansku muziku, dok će posjetioci imati prilike i da probaju  prve delicije sa roštilja koje će pripremati šef kuhinje, Adnel Amador Abreu Veliz. Zvanično otvaranje BBQ sezone, kao i početak svirke su u 21 sat.

Njegujući kvalitetne svirke uživo, nedeljom, ponedeljkom i utorkom, u Cantaloupe Gastro Pub-u gostuju džez muzičari Iva Kostić (vokal), u pratnji poznatog pijaniste Milovana Paunovića iz Srbije. Iva Kostić, Novljanka, koja je svoj glas školovala kao stipendistkinja Berklee College of Music u Bostonu, izvodi najljepše dzež numere, u prijatnom ambijentu Velike terase Cantaloupe Gastro Pub-a, a od prije nekoliko dana možete je čuti i u numerama novog albuma poznatog hip hop benda, Who see.

Cantaloupe Gastro Pub – Igalo

Sve informacije o programima i gastro ponudi, te Specijalnim gastro večerima šefa kuhinje, možete pratiti na FB stranici: www.facebook.com/cantauploe.igalo kao i na https://www.instagram.com/cantaloupe.igalo/

Rezervacije su moguće putem Fejsbuk poruke ili putem telefona 067 832 607
Cantaloupe Gastro Pub – Igalo

Rezervacije 067832607

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije