12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Norvežani i Austrijanci zainteresovani da ljetuju u Boki

TO u Beču

Turistička organizacija Tivat predstavila je turističku ponudu grada za predstojeću sezonu na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2018“ koji je u nedjelju završen u Beču.

Na ovom trodnevnom  sajmu, koji je okupio oko 850 izlagača iz preko 80 različitih zemalja, posjetiocima je predstavljena turistička ponuda Crne Gore sa akcentom na kulturnu baštinu, aktivni odmor, nacionalne parkove i izlete.

Ljubitelji prirode su na štandu TO Tivat imali priliku da se informišu o pješačkim i biciklističkim stazama u gradu, kao i o nizu drugih aktivnosti koje Tivat nudi kada je aktivni odmor u pitanju.  Na štandu TO Tivat, posjetici su mogli pronaći bogat izbor promotivnog materijala, mape, katalog privatnog i hotelskog smještaja, brošura ,,Elite tourism”, film o Tivtu, kao i mnoge druge brošure.

“Posjetiocima je posebno bila atraktivna ponuda sa vansezonskim cijenama koju smo pripremili za potrebe sajma.”- saopšteno je jule iz TO T8ivat koja je u Beču nastupila na zajednilnom crnogorskom štandu sa Nacionalnom turističkom organizacijom i LTO Budve, Bara, Kotora, Ulcinja i Podgorice.

Oslo

U istom periodu od 12.do  14.januara TO Tivat zajedno sa LTO Herceg Novog, Bara, Budve, Kotora i NTO CG predstavila je ponudu Tivta na norveškom tržištu, na sajmu turizma  ,,Reiselivsmessen Oslo 2018”.

“Pozitivne informacije stižu nam iz Osla gdje se u nacionalnim novinama piše o Crnoj Gori, koja je od strane novinara preporučena za destinaciju koja je favorit za 2018.godinu. Norvežani su interesovanje pokazali za cjelokupnu destinaciju: gdje se smjestiti, kako obići destinaciju, preferiraju plaže, prirodu, izlete. Norveška i uopšte skandinavska regija su vrlo značajno i izuzetno kvalitetno turističko emitivno tržište, a Turistička organizacija Tivat se na ovom sajmu predstavila po drugi put”- stoji u saopštenju tivatske TO.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije