„Za nju – više znanja za manje strahova“

Kampanja
Kampanja

U okviru oktobarske nacionalne kampanje za borbu protiv karcinoma dojke „Za nju – više znanja za manje strahova“ svim prolaznicama u nautičkom naselju Porto Montenegro danas su darivana su uputstva za samopreglede, savjeti u oblasti tretiranja ovog oboljenja, ali i vaučeri sa popustom od 50% na ultrazvučni pregled dojke u poliklinici „Mansa Medica“ u periodu do 31. oktobra.

Nacionalna kampanja za borbu protiv raka dojke ulazi u četvrtu godinu obilježavanja, posebno svakog oktobra kada šalje poruke o ulozi i značaju rane prevencije, za sve građanke Crne Gore.

Kampanja
Kampanja

Organizaciju kampanje potpisuju studenti Medicinskog fakulteta u Podgorici i marketing agencija „Prava Priča“, uz podršku brojnih medija i biznis partnera, Ministarstva zdravlja i Porto Montenegra kao jednog od tradicionalnih prijatelja kampanje i promocija koje se dešavaju u Opstinama Tivat i Kotor.

 

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.