11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Night trail na Savinskoj dubravi

Savina Herceg Novi – foto Lazure marina

Za drugo kolo novske sky MINI trail lige predviđena je jedna neuobičajna trka, a to je NIGHT TRAIL (noćni trail) u Savinskoj dubravi, plućima Herceg Novog.

Trka je zakazana za nedelju 12. februara u 18 sati a start je kod Gradske čistoće HN (obavezan dolazak na start bar pola sata ranije)! Trku su organizatori nazvali FLUORESCENT TRAIL RUNNING zbog specifičnih poklončića koje će trkači dobiti na startu!

Iako su noćni uslovi trka će biti prilagođena svima, kako svojim dužinom tako i samim uslovima na stazi što je i glavni razlog organizovanja lige da se svi oprobaju. Dužina staze je 3 km 100 D+. Svi trkači moraju da imaju čeonu, ili običnu ručnu lampu. Markacije će biti fluorescentne što će pored napomenutih poklončića trku učiniti nesvakidašnjom a i sigurnom za sve trkače da se nalaze na pravoj stazi.

Trkači učestvuju isključivo na sopstvenu odgovornost o čemu će potpisati izjavu na startu. Startnina je 5,00 eura. PRIJAVE DO 11.02.2017 u ponoć na kontakte napomenute na dnu teksta.Trka se boduje za novsku sky MINI trail ligu uspostavljenim sistemom bodovanja:

Svaka trka nosi slijedeći broj bodova počevši od prvog mjesta: 100, 88, 78, 72, 68, 66 i dalje svako mjesto po dva boda manje sve do tridesetog mjesta, gdje svako dalje mjesto nosi po 1 bod manje. Od 6 trka lige zbir svih bodova sabira se za konačan poredak lige.

Naredno kolo zakazano je za subotu 18. februara kada će svi trkači imati priliku da se oprobaju na nešto stmijoj stazi, odnosno simulaciji trke vertikalni kilometar na stazi SPILE, sky MINI VERTICAL sa dužinom od 2 km i 400 D+!Dodatne informacije na telefon +382 69 603 389 /// e-mail: orjenoutdoor@gmail.com /// www.facebook.com/OrjenOutdoor

 

Najčitanije