Naša posla …

Završni radovi na rekonstrukciji i uređenju gradske rive i šetališta Pine u Tivtu opet kasne u odnosu na planiranu dinamiku i teško da će biti okončani do kraja oktobra kako je to ranije obećano iz lokalne uprave.

Još nije počela instalacija novih stubova javne rasvjete koji su po posebnoj narudžbi, izrađeni u Francuskoj, a radnici nikšićke firme “Erlang” laganim tempom i bez upotrebe bilo kakvih mehaničkih pomagala uključujući čak i mješalice za beton, kamenom popločavaju preostale neuređene djelove rive i obalnog šetališta.

Proteklih dana na tzv. čelu mula na Pinima, počela je i montaža čeličnih ankera na koje će se postaviti novi posebni gumeni bokobrani za brodove koji će pristajati na gradskoj rivi. Pri tome ekipa građevinaca iz Nikšića koristi improvizovani splav koji jedva viri iz mora dok na njemu stoji radnik koji bušilicom buši rupe za ankere, a istovremeno ga dvojica kolega na rivi, konopima pridržavaju da se splav ne prevrne.

Podijeli

1 komentar

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.